Socialkonsulent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en socialkonsulent med socialrådgiverbaggrund til fynsk forsorgshjem for krigsveteraner 

Du er socialrådgiveren, som er på udkig efter nye udfordringer. Du ser dig selv præge rammerne og indholdet i et nytænkende tilbud for PTSD-ramte krigsveteraner i naturskønne omgivelser. Du er sikker i skrift og lovgivning, og du har en naturlig interesse for sundhed og udeliv.   


Nikker du til ovenstående, så er du måske vores nye kollega! 

Da en af vores dejlige kollegaer skal til at nyde sit otium, søger SUF Veteran med adresse på Midtfyn netop nu en socialkonsulent til en 37 timers stilling med tiltrædelse den 1. oktober 2023.     

Vi er et forsorgshjem – etableret som en afdeling under Den Sociale Udviklingsfond – der er godkendt efter Servicelovens § 110. Vores målgruppe er skaderamte krigsveteraner, herunder både hjemløse og funktionelt hjemløse, som har forskellige psykosociale problemstillinger såsom misbrug, psykisk sygdom, økonomiske vanskeligheder og isolation. Problemstillingerne udspringer som oftest af PTSD, og er for nogle af veteranernes vedkommende så invaliderende, at de ikke magter at søge eller gøre brug af de eksisterende behandlingstilbud, der findes. SUF Veteran er et supplement til de eksisterende tilbud, hvor vi støtter den enkelte veteran i at gøre brug af disse, men i et trygt miljø sammen med andre veteraner.  

SUF Veteran har plads til 10 beboere, som bor i selvstændige hytter med eget køkken og bad. På den måde har veteranerne mulighed for at vælge fællesskabet til eller fra – alt efter overskud og behov. Vi har på stedet et stort udendørsareal, hvor der er god plads til at lave en række udendørsaktiviteter. Hertil kommer fællesfaciliteterne i hoved- og aktivitetshus. Vi er i øjeblikket 10 medarbejdere, fordelt på to matrikler, som tæller en forstander, en afdelingsleder, 6 socialkonsulenter, 2 sociale viceværter samt 2 aktivitetsmedarbejder. 

Som vores kommende socialkonsulent har du fokus på at højne livskvaliteten hos den enkelte. Du er med til at skabe de rammer og give den støtte, som eksempelvis kan bringe krigsveteranen ud af misbrug, vende tilbage til arbejdsmarkedet og få genopbygget brudte kontakter til familie og netværk. Målet er at få skabt ro og tryghed om den enkeltes tilværelse, så vedkommende på et tidspunkt bliver i stand til bo i egen bolig og håndtere sit liv. I dit arbejde som socialkonsulent trives du med en høj grad af selvledelse, ligesom du evner at være fleksibel indenfor en 37 timers arbejdsuge, hvori der også indgår weekendvagter. Du skal have mulighed for at arbejde på skæve tidspunkter, og du skal kunne håndtere en døgnåben telefon, som gør, at du står til rådighed, når behovet opstår. 


Vi ser for os, at du:

 • har en baggrund som socialrådgiver med eksempelvis erfaring indenfor det kommunale
 • er fortrolig med Serviceloven
 • er sikker i skrift og dokumentationsarbejde
 • i kraft af din livserfaring har psykisk robusthed og er stærk i relationsarbejde
 • bevarer overblikket og roen i konfliktfyldte situationer
 • køber ind på vores vision om, at natur og fysisk træning skal være en del af hverdagen

Det får du: 

Som socialkonsulent i SUF Veteran kommer du til en spændende og dynamisk arbejdsplads med afvekslende og udfordrende arbejdsdage sammen med et hold engagerede kolleger. Vi har et åbent og uformelt arbejdsmiljø, hvor alle er med til at sætte deres præg på rammerne. Samtidig kommer du til en arbejdsplads med:  

 • sparring, supervision og relevante interne og eksterne kurser/uddannelse
 • høj grad af selvledelse inden for afdelingens og organisationens rammer
 • gode ansættelsesvilkår, samt egen overenskomst med SL og DS

Når vi ser din ansøgning, bliver vi glade, når den tydeligt fortæller:

 • hvem du er, og hvad du står for personligt og fagligt
 • hvad det er, som du ser, at du kan realisere med dette job

SUF Veteran har adresse på naturskønne Midtfyn, din arbejdsplads bliver på vores afdeling på Mosevej. 


Ansøgning og samtaler:

Du kan læse mere om SUF Veteran og SUF på www.suf.dk og på www.tilbudsportalen.dk

Har du spørgsmål til stillingsopslaget, er du meget velkommen til at kontakte forstander Jesper Maigaard på tlf. 3084 4702 eller afdelingsleder Helle Iversen på tlf. 3084 4709. Vi anbefaler, at du sender en sms og så vil Jesper eller Helle ringe dig op. 

Ansøgningsfrist: 11. august 2023 kl. 12. Ansøgningen sendes via link under kortet.

Ansættelsessamtaler: 17. og 18. august 2023.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

DEN SOCIALE UDVIKLINGSFOND, Mosevej , 5672 Broby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 11-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://app.elvium.com/da/positions/22482/c/applications/new?referer_host=www.jobnet.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5878184

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet