Indkøbs- og udbudschef til en af landets store kommunale indkøbsfællesskab – Fællesindkøb Fyn

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Fællesindkøb Fyn er en kommunal indkøbsforening, der dækker Faaborg-Midtfyn, Kerteminde, Langeland og Nordfyns kommuner. Du får nu muligheden for at stå i spidsen for denne velfungerende organisation og skal som ny chef sikre et fortsat godt og velfungerende fællesindkøb for de fire kommuner.

De fire kommuner køber ind for ca. 3 milliarder kr. og gør det på vegne af 118.000 borgere.
Du skal med blik for både den enkelte og for fællesskabet lede en koordinerende faglig leder og 10 kompetente og specialiserede medarbejdere. Du skal sikre, at alle fire kommuner oplever et stærkt samarbejde på tværs og at ydelserne giver mening og ikke mindst merværdi for både forvaltningerne og borgerne.

Du skal navigere og balancere mellem kommunernes forskellige ønsker og forventninger og sikre, at Fællesindkøb Fyn forbliver en relevant medspiller for både samarbejdspartnerne og leverandørerne. Du skal samarbejde med en ambitiøs bestyrelse, der værner om fællesskabet, og som både sætter strategisk retning og lytter til både chef og organisation.
Du kommer med relevant erfaring fra en politisk styret virkelighed, gerne med erfaring fra området og med en interesse for den konstante udvikling på området. Du skal kunne begå dig med både ’høj og lav’ og være en dygtig kommunikator, der evner både at gå i detaljen og holde sig på et mere strategisk niveau.

Du kan læse mere om jobbet i job- og personprofilen, som du finder HER. Hvis du derudover har spørgsmål om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte formand for bestyrelsen Nis Kasper Pedersen på tlf. 7253 4933 eller partner i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller jlm@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er den 4. januar 2024.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fællesindkøb Fyn, Østerågade 40, 5672 Broby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5946265

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet