Faaborg Vinterdage kommer igen i 2025

Foto: Faaborg-Midtfyn Kommune.
dato

Faaborg Vinterdage, der havde premiere i januar 2024, blev en stor succes med over 30 arrangementer, herunder DM i issvømning.

Arrangementet, der blev finansieret af Økonomiudvalgets bevilling til erhvervsudvikling, satte Faaborg på landkortet som en attraktiv vinterdestination. På grund af succesen har Økonomiudvalget besluttet at gentage arrangementet i 2025.

DM i issvømning, der blev afholdt af Outdoor Sydfyn, var udsolgt med 205 deltagere. I 2025 vil DM i issvømning igen finde sted i Faaborg, med et mål om at øge deltagerantallet og deltagerindtægten med 50%.

Faaborg Vinterdage blev skabt i samarbejde mellem kommune, spisesteder, overnatningssteder, turismeaktører, foreninger og butikker for at øge omsætningen i vintermånederne. I 2025 håber arrangørerne på endnu flere deltagende aktører.

I 2024 oplevede alle fire overnatningssteder, der deltog i Faaborg Vinterdage, øget belægning, og 11 spisesteder oplevede markant øget omsætning. Der blev solgt 348 billetter på Visitfaaborg.dk, og DM i issvømning blev udsolgt med 205 deltagere.


https://www.fmk.dk/nyheder/nyheder-2024/faaborg-vinterdage-kommer-igen-i-2025/
Kilde: Faaborg-Midtfyn Kommune