Faaborg-Midtfyn Kommune: Kompetent konsulent til tilbudsområdet i Socialtilsyn Syd i Toftlund eller Broby

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du arbejde selvstændigt, struktureret og målrettet? Kan du på én gang være myndig og tillidsvækkende? Har du erfaring i myndigheds- og forvaltningsarbejde eller erfaring med specialiseret socialt arbejde, tilbudsdrift eller anden relevant erfaring? Så ser vi gerne din ansøgning!
 
Tilsyn med sociale tilbud
Vi er i Socialtilsyn Syd 23 tilsynskonsulenter, som fører tilsyn med ca. 340 sociale tilbud inden for:

 • Døgntilbud til børn og voksne
 • Døgntilbud til voksne
 • Alkoholbehandling og stofbehandling
 • Kvindekrisecentre
 • Forsorgshjem
Vi søger en konsulent som skal varetage tilsynsopgaven inden for voksen-området med for tiden primære tilsynsopgaver inden for området ’Døgntilbud til voksne’.

Opgaven består i at føre driftsorienteret tilsyn på både offentlige og private tilbud, udarbejde tilsynsrapporter samt være i dialog og vejlede tilbudsledere m.m.

Du vil som tilsynskonsulent blive godt understøttet af kollegaer, koordinatorer, afdelingsleder og faglige specialister inden for jura, økonomi og administration.

Faglige kompetencer
Vi søger en konsulent, der:
 • nemt skifter mellem at være kontrollerende og vejledende
 • kan arbejde struktureret både tilsynsfagligt og i de IT-systemer vi anvender
 • er analytisk og refleksiv
 • kan påtage sig ansvaret som myndighed baseret på socialfaglig viden og stå fast, når det er nødvendigt
 • naturligt deler viden og aktivt opsøger kolleger for feedback og sparring
 • ønsker at udvikle egen og kollegers faglighed til gavn for tilbudsområdet
Det er ikke centralt hvad din baggrund er, men det forventes, at du har indsigt i metoder og teorier, der anvendes i det pædagogiske specialiserede arbejde på tilbudsområdet samt erfaringer fra feltet.

Moderne, fleksible rammer med fokus på hovedopgaven
Vi råder over moderne kontorfaciliteter i både Broby og Toftlund. Ansættelsesstedet er Faaborg-Midtfyn Kommune, og tjenestestedet er enten i Broby eller i Toftlund. I hverdagen er det muligt at tilrettelægge sine opgaver og sit arbejde med udgangspunkt i begge tjenestesteder, men der er også mulighed for at arbejde hjemmefra.

Om Socialtilsyn Syd
Socialtilsyn Syd er en selvstændig organisation under Faaborg-Midtfyn Kommune, som siden 1. januar 2014 har været ansvarlig for godkendelse af og driftsorienterede tilsyn med sociale tilbud og plejefamilier. Socialtilsyn Syd er ét ud af fem socialtilsyn i Danmark, og er den ansvarlige myndighed for godkendelse og tilsyn i Region Syddanmark samt Frederiksberg Kommune.

Socialtilsynets hovedopgave er, med afsæt i lov om socialtilsyn, at vurdere og bedømme kvaliteten i sociale tilbud og plejefamilier samt bidrage til at fastholde og udvikle kvaliteten, herunder påse at der ikke sker misbrug af offentlige midler.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på fuld tid og ønskes besat fra 1. november 2023 eller snarest derefter. Det er en forudsætning, at du har gyldigt kørekort.

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. Grundlønsindplacering for alle konsulenter foregår på, hvad der svarer til løntrin 42 på hhv. SL- eller DS-overenskomst, med mulighed for forhandling af tillæg iht. erfaring og kompetencer. Socialtilsyn Syd indhenter børne- og straffeattest forud for en eventuel ansættelse.

Yderligere oplysninger
1. ansættelsessamtale forventes afholdt den 13. september 2023 og 2. samtale den 19. september 2023. For de kandidater som går videre til 2. samtale gælder det, at de skal gennemføre tests af henholdsvis g-faktor (G-faktor-testen) og personlighed (5-faktor-modellen) i mellem de to samtalerunder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte fag- og porteføljeansvarlig Katrine Bryndum Christiansen, på tlf.: 7253 1934.
 
Du kan læse mere om Socialtilsyn Syd på www.socialtilsynsyd.dk.

Ansøgningsfristen er 6. september 2023.
 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Faaborg-Midtfyn Kommune, Østerågade 40, 5672 Broby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 06-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://faaborgmidtfyn.emply.net/recruitment/vacancyApply.aspx?publishingId=088e0218-6a48-4e49-907e-19466560a4d5

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5894124

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet