Er du ufaglært med lyst til arbejde med ældre? – så søger Åløkkeparken nu ufaglærte afløsere

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at arbejde med ældre på et plejehjem, hvor vi samarbejder om bedst mulig trivsel for beboerne? Så kan Åløkkeparken tilbyde dig job som afløser til alle vagtlag, både til dækning af ferie, kursus, men også weekender og helligdage.

Du kan være studerende indenfor området, der gerne vil have praktisk erfaring med faget, eller du kan være gået på pension. Du kan også komme fra noget helt andet, men med lyst til at lære området at kende, og så er du også velkommen til at søge.

Plejehjemmet Åløkkeparken er særligt indrettet med seks mindre bo-enheder med otte lejligheder i hver. Derudover har vi en aflastningsafdeling og et daghjem for borgere med demens. Der er en hyggelig og hjemlig stemning, og vi arbejder i mindre teams i de enkelte huse med en høj grad af medbestemmelse.

Hos os vil du opleve:

 • En arbejdsdag med skønne øjeblikke, hvor du virkelig kan gøre en forskel for andre.
 • Frie rammer, hvor I sammen og selvstændigt tilrettelægger arbejdsopgaverne i teamet.
 • Grundig oplæring.
 • Kolleger, der møder hinanden og beboerne med en positiv indstilling, nærvær, respekt og ordentlighed.


Om stillingen

Dine opgaver vil blandt andet være at:
 • Hjælpe beboerne med personlig pleje og tøjvask
 • Bidrage til gode måltider ved at hjælpe til med fx at dække bord sammen med beboerne, og sørge for at de samles og bliver støttet undervejs.
 • Hjælpe beboerne med at holde deres lejligheder ryddelige og rene, så de er rare at være i.
 • Have kontakt med både beboere, pårørende og samarbejdspartnere.
 • Bidrage til sammenhæng i beboernes forløb gennem gode observationer og dokumentation af dem. Vi arbejder i Nexus, så det er en fordel, hvis du kender systemet, ellers er der god mulighed for oplæring.


Om dig

Vi søger en kollega der er omsorgsfuld og har hjertet på rette sted, og som viser det i mødet med vores beboere. Som ufaglært er det vigtigt, at du har mod på og kan lære nyt, og at du tør blive udfordret i opgaver du ikke kender. Derudover ønsker vi os, at du:
 • Er mødestabil og fleksibel
 • Har erfaring med at samarbejde og vil tage medansvar for helheden
 • Kan reflektere over egen praksis og justere arbejdet efter beboernes behov.


Om os

Hver bo-enhed har tilknyttet 2-3 faste dagvagter, 2 faste aftenvagter. Åløkkeparken har to nattevagter i vagt om natten. Derudover er der to sygeplejersker til rådighed i huset mandag til fredag kl. 7.00 – 15.00, som vi inddrager og de inddrager os. Vi har overlap imellem vagtlagene, og det giver god mulighed for at have et tæt samarbejde.
Fagligt arbejder vi som helhed ud fra Tom Kitwoods teori om personcentreret omsorg. Vi bruger blomstringsmodellen i vores tilgang til det enkelte menneske, og vi begynder at implementere Eden Alternative.
Vi vægter læring og faglig udvikling højt, både af de nye i faget og de garvede, der jo også kan lære nye metoder. Vi har mange elever i huset, både SSH, SSA og sygeplejestuderende. Vores mål er at få nogle supergode kollegaer, når de er færdiguddannede.
 
Og så ligger Åløkkeparken i de smukkeste omgivelser med mange stisystemer til gåture, å, køer og grønne områder. Du kan se og læse mere om os her: https://aaloekkeparken.fmk.dk/forside/
Du kan læse mere om Eden Alternative her: En bedre hverdag til vores ældre på plejehjem - Eden Denmark, Liv værd at leve The Eden Alternative – Denmark

Vær opmærksom på, at det klart er en fordel, hvis du har egen transport, da det kan være svært at benytte offentlig transport, særlig på de tidspunkter, hvor vi har brug for afløsere.

Vi kan tilbyde

 • Skønne øjeblikke med beboere og kolleger
 • Grundig oplæring og du tilknyttes en kontaktperson
 • Frie rammer hvor i sammen og selvstændigt tilrettelægger jeres arbejdsopgaver i eget team
 • God omgangstone
 • Gode samarbejdsrelationer
 • Mulighed for indflydelse på vores hverdag og kultur
 • En spændende arbejdsplads med faglig dygtige og omsorgsfulde kolleger.


Ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.
Faaborg-Midtfyn Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Stillingsbetegnelse: Ufaglært Social- og sundhedshjælper
Stillingskategori: Afløser
Arbejdssted: Plejehjemmet Åløkkeparken, Åløkkevej 4, Brobyværk, 5672 Broby.
Arbejdstid: Efter aftale

Yderligere oplysninger

Vil du gerne høre mere eller har du lyst til at besøge plejehjemmet, er du meget velkommen til at ringe til leder Lene Eg Andreasen på tlf. 72 53 28 01, TR Birgitte Hviid tlf. 72 53 57 97 eller planlægger Karen Nissen tlf. 72 53 88 53

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning med bilag elektronisk via linket nedenfor. Den skal være os i hænde senest den 30. april 2024 kl. 12.00. Vi indkalder dog løbende til ansættelsessamtaler, så du skal endelig ikke holde dig tilbage.

Samtaler afholdes løbende og senest den 2. maj 2024 på Plejehjemmet Åløkkeparken, Åløkkevej 4, Brobyværk, 5672 Broby. Vi ringer og inviterer dig til samtale, ofte så hurtigt som muligt.

Inviteres du til samtale, skal du til samtalen medbringe kontaktoplysninger på to tidligere arbejdsgivere/nærmeste ledere til indhentelse af reference.

Tilbydes du stillingen indhentes de nødvendige straffeattester.

Faaborg-Midtfyn Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. Vi har røgfri arbejdstid og du kan læse mere om Faaborg-Midtfyn Kommune som arbejdsplads her.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (5-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Faaborg-Midtfyn Kommune, Åløkkevej 4, 5672 Broby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6030568

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet