BØRNEHAVEN KAPTAJNGÅRDEN: Gårdbørnehaven Kaptajngården søger pædagog til fuldtidsstilling

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Her er dyr, mark og have daglige tilbagevendende aktiviteter for børn og voksne…

  • Kan du give børn gode, glade, lærerige og oplevelsesmættede dage?
  • Kan du omsætte de praktiske gøremål til meningsfulde aktiviteter med pædagogisk høj kvalitet?
  • Kan du skabe og bevare overblik i en struktur der bygger på mange rutiner, samt hvor børnene ved hvad de har lyst til og de voksne ved hvad de har brug for?
  • Kan du tænke muligheder og alternativer i stedet for begrænsninger?
  • Tør du arbejde med hele familien omkring det enkelte barn og er du god til at arbejde med relationer?
  • Kan du begå dig på pc’ens mange gøremål med indsatsplaner, onlinemøder i teams, AULA m.m.?

Lyder ovenstående som en beskrivelse af dig eller den pædagog du tilstræber at være? Så send os hurtigst muligt en ansøgning!

 

Du kan læse om vores pædagogiske forventninger til dig herunder:

I gårdens køkken tilberedes dagens måltider i fællesskab mellem børn og voksne. Udenfor sker dyrefodringen i fællesskab, hvor vi passer godt på dyrene inden de slagtes – nogle dyr køres til slagteren andre slagter vi selv – inden de til sidst bruges i madlavningen, sammen med lækkert tilbehør fra køkkenhaven eller de mange frugttræer- og buske.

Mange kokke små… kræver lidt flere grøntsager til smagsprøver. Slip kontrollen, bevar overblikket, lad børn være forskellige, men vis vejen for et stærkt fællesskab gennem dit engagement, vær autentisk og øv dig på noget nyt sammen med børnene.

Vi serverer morgenmad til børnene og forældrene er velkomne til at deltage. Forældrene og deres skøre, sjove, trælse og triste historier er med til at forme de voksnes blik på, hvordan vi bedst hjælper hele familien i de perioder af livet, hvor behovet opstår.

I den gamle gårds stuer summer der af liv og aktivitet, hvor børn på tværs af alder og udvikling kan indgå i større og mindre børnefællesskaber – med og uden voksne. Her er det de voksnes opgave at være nysgerrig på hvornår de skal forstyrre og hvornår de skal lade børnene øve sig på egen hånd – også selvom ’bølgerne’ går højt – og alligevel udstråle en tryghed for børnene i at hjælpen er nær hvis den behøves.

Ved frokosttid lyder klokken der kalder alle ind for at spise også dem der har begivet sig helt bagerst op i haven for at kigge til grisene. Børnene finder sig en plads ved bordene – aftaler med legekammeraten de lige har haft en god stund sammen med eller med en voksen hvor de skal sidde. Den voksne guider de børn som af forskellige årsager har behov for det, ind til en plads ved bordet.

Børnenes dag rummer valg, eksempelvis må nævnes at børnene kan gå indenfor og udenfor som de ønsker, de voksne må flytte sig derhen, hvor børnenes interesse er, og med sit pædagogiske talent vise, hvordan mange forskellige ting og aktiviteter i verdenen omkring børnene kan være spændende.

 

Vi tilbyder til gengæld et hold af kollegaer der brænder for at give børn og forældre den bedste tid i børnehave. Du bliver kollega til et hold af 5 pædagoger, 1 studerende, 3 pædagogmedhjælpere/fleksjobbere og 1 pædagoguddannet leder. Alle pædagoger deltager på skift på bestyrelsesmøderne ud fra et rotationsprincip. Vi vægter det sociale højt omkring vores traditioner og vores personalearrangementer.

 

Du er velkommen til at aftale et besøg eller få svar på eventuelle opståede spørgsmål. Du skal bare ringe til Allan (leder) på telefon: 72 53 44 11.

Din ansøgning vedhæftet eksamensbevis og CV sendes til kaptajngaarden@fmk.dk hurtigst muligt. Samtaler holdes løbende. Vi tilstræber at svare alle på mail som har sendt en ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Faaborg-Midtfyn Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

BØRNEHAVEN KAPTAJNGÅRDEN, Vestergade, 5672 Broby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: kaptajngaarden@fmk.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5907124

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet